Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Besvara


Den här frågan är till för att indentifiera och förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:-D :-) :-( :-o :shock: :-? 8-) :lol: :-x :-P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :oo: :88: :mrgreen: =D> #-o =P~ :---) [-X :-= \:D/ :-$
Visa fler smilies
BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är
Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Re: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av Mikeryd » 2018-06-26 08:10

Den 3 juli Kl.18-19 är jag i klubblokalen om någon vill hänta sina flaskor från Vätternrundan. Efter går allt till återvinningsstationen

Med vänlig hälsning,
Mikael

Re: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av Claes-Göran Andersson » 2018-06-23 16:26

Så är det att jobba på tåget! Man är rejält trött både i kropp och knopp. Många timmar vi är igång under resan.

//CG

Re: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av andale » 2018-06-21 20:38

Hej!

I år prövade jag på att vara funktionär på tåget för första gången. En uppgift som var både rolig och faktiskt lite avkopplande trots att man var igång både tidigt och sent. Allt var välplanerat av CG, Magnus och Peter och många andra så det var bara att haka på och hjälpa till med de uppgifter man fått.

I alla fall kändes det ganska avkopplande när man var med på tåget, men kroppen tyckte något annat när jag väl var hemma på söndag. Om man somnar på soffan tre gånger på dagen så är man antagligen ganska trött.

Stort tack till alla som åkte med och gör det till en riktig happening och inte minst till CG som har koll på det mesta.

CG förklarar.gif


På länken finns lite fler bilder

https://photos.app.goo.gl/UoRNymP1g1ny8q4B8

Re: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av Claes-Göran Andersson » 2018-06-18 11:21

Hej

Tåggeneralen vill bara tacka alla som hjälper till med vårt Lygnartåg. Det är mycket jobb bakom kulisserna innan avfärd. Magnus och undertecknad har kontakten med Bergslagarna runt alla tågaktiviteter, tillstånd etc. Magnus roddar alla bokningar och allokering av kupéer. Anders Bergvall sitter i Stockholm numera men hjälper oss med allt runt Lygnartågets hemsida och anmälningsfunktion.

CG roddar alla kontakter och kommunikation och håller i planeringen av hela arrangemanget. Det är inköp av alla förnödenheter i barvagnen. Se till att alla prylar som behövs på tåget blir ihop plockade i lokalen för transport till tåget etc.

Det är kontakter med Vätternrundan med Gunilla "VD" och övriga som hjälper oss med cykelförrådet, Duschar etc. Tack till Patrik Korall och Fredrik Johansson. Inte att förglömma Gunilla som städar duschar etc.

Sportspec som är med på tåget och sedan jobbar och hjälper våra cyklister med mek. jobb hela fredagskvällen. Tack till Micke, Daniel och Jacob för ett mycket uppskattat jobb.

Bergslagarna driver vårt tåg och ser till att allt tekniskt och tillstånd fungerar + att de roddar all mat på tågresan. Tack till Roger och Morrgan.

Tack till våra volontärer som arbetar på tåget under hela resan Peter J., Hasse C., Anders A., Torleif S. och Mattias J.

Tack till alla från...

//CG

Re: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av Dario » 2018-06-17 23:11

Hejsan,

Jag skulle vilja tacka våra venner Peter, Anders, Mattias, Hans, Torleif och CG som gjorde att resan med tåget blev så smidig och trevlig. Tack för allt det arbete ni lagt ner! Det var min första resa med Lygnartåget och det kommer förhoppningsvis att bli många till under de kommande åren. Helt fantastiskt!

Hälsningar,

Dario

Re: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av Claes-Göran Andersson » 2018-05-11 12:42

Du är inskriven Torleif! Då är vi sex personer som sköter cyklarna på tåget och i Motala.

//CG

Re: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av Aeolus » 2018-05-10 14:15

Jag kan hoppa in och jobba på tåget.

Re: Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av Claes-Göran Andersson » 2018-05-08 20:01

Hej

Vi behöver ytterligare en volontär till tåget under Vätternhelgen. Rolf L. har fått förhinder med familjehögtid samma helg. Är vi sex personer får vi ett behagligt schema med mycket egen tid för att kolla på arrangemanget och loppet.

Då är vi sex volontärer igen!

Vi som jobbar på tåget och uppehållet i Motala är:
Peter Jonsson
Anders Alexandersson
Mattias Johansson
Hans Carlberg
Torleif Sandgren
CG

Skriv på denna länk eller maila cg@plimkonsult.se om ni har möjlighet att hjälpa till.

Som vanligt bor vi i trebäddskupe med maten på tåget inkluderad.

//CG

0705-365580

Lygnartåget till Vättern_Motala 2018

Inlägg av Claes-Göran Andersson » 2017-10-19 13:14

Lygnartåget 2018 är öppet för bokning!

Anmälningssystemet till tåget är igång!

Som vanligt vill vi se så många Lygnare som möjligt med på tåget.

Vi som håller i arrangemanget behöver hjälp på tåget av Lygnare som INTE cyklar loppet. Behovet är 4- 6 personer som hjälper till i cykelförrådet på natten till lördagen och i cykelvagnarna under lördagen när våra resenärer klarat av färden runt pölen. Ni bor i sovkupé med all mat inkluderad. Man tar med fördel med sig en cykel så man kan cykla runt i Motala och kolla in folkfesten när man är ledig. Arbetspassen är ett par timmar på natten och samma under dagen så det blir många timmar för egna aktiviteter.

Har ni möjlighet anmäler ni intresse på denna länk och mail till cg@plimkonsult.se

//CG

0705-365580

Upp

cron